/Betalingssystemer til automater
Betalingssystemer til automater 2018-11-27T10:13:49+02:00

Kortbetaling til kaffemaskiner og automater

VendingCAT’en en dansk indbygningsterminal til moderne kortbetaling og mobilbetaling. Kunderne kan nu indfri deres ønske om en friskbrygget kop fra kaffemaskinen uden en mønt på lommen.

Hvordan fungerer det?

Logos’ VendingCAT er elegant designet med en 4,3‘’ touchskærm til beskeder og reklamer. Den bygges nemt ind i fx kaffemaskiner og sodavandsautomater, hvor kunderne lynhurtigt betjener sig selv med chip- eller kontaktløs kortbetaling uden PIN eller mobilbetalinger som MobilePay, Apple Pay og Google Pay.

VendingCAT’en tilbyder

  • Stigende omsætning, da primære købs-forhindringer elimineres: Købet går nemt og hurtigt, og de fleste kunder vil have mulighed for at gennemføre med kortbetaling eller MobilePay
  • Sparet administration med det online administrationssystem PayManager, som overvåger kortbetalingen 24/7 og kan levere finansrapporter, kvitteringer m.m. fra kaffemaskinen
  • Mere driftssikker og mindre slitage på mekanisk møntindkast og kortlæser, når fx 50 % af kortbetalingerne sker kontaktløst

Kortbetaling behøver ikke erstatte mønter 100 %. Dankortterminalen kan monteres som supplement til kaffemaskinens evt. MDB-møntmekanisme, så hver enkelt kunde kan betale som de måtte ønske.

Etablering

Papirlageret gør kaffemaskinen klar til kortbetaling, inden vi leverer den hos jer. Logos Design hjælper med papirarbejdet, så det hele er i drift inden længe. Vi kan også eftermontere på kørende kaffemaskiner.

VendingCAT’en er godkendt af Nets og bruger deres sikkerhedschip, en såkaldt PSAM. Blandt fordelene ved en PSAM og den tilhørende indløsningsaftale til sikker kortbetaling tælles bl.a. hyppig afregning og dermed et sundt cash flow. Pengene går bare ind på kontoen!

VendingCAT’en leverer regnskabet online

Afstemninger kan ordnes gennem det webbaserede regnskabssystem, PayManager. Systemet holer øje med kortbetalingen, og dér kan regnskabet hentes online. I PayManager kan sælgeren endda hente en kvittering for en enkelt transaktion i kaffemaskinen og e-maile den til kunden, hvis det skulle blive nødvendigt.

Er salgsstedet tilmeldt Storebox kan VendingCAT også tilbyde det.

De online tjenester kræver en stabil internetopkobling, som typisk klares med et netværkskabel. Mangler der stik, er der mulighed for at tilkøbe et 4G bredbåndsmodem eller en Wi-fi-router.

Brochure

Du kan hente den nyeste brochure på VendingCAT her: https://www.logos.dk/produkter/vending-cat/

Hvis du er erhvervskunde med cvr. nr. eller en forening kan du få login til vores webshop – Klik her Ellers kan du lukke beskeden her. Afbryd